WIE ZIJN WIJ

Autoliefhebbers,

Classic and Sportscars werd opgericht door twee ondernemers, James-Oliver Moyses wie instaat voor de verkoop en Julian Zenner, wie instaat voor de aankoop.

In het milieu van gepassioneerde en liefhebbers stellen we vast dat er een grote vraag is naar transparantie en duidelijkheid omtrent de herkomst van de voertuigen, daar waar de huidige markt vergeven is van handelaars die maar al te graag minderwaardige voertuigen te koop aanbieden.

Meer nog dan een passie is het door de jaren heen een kunst geworden om de link te leggen tussen oldtimers en de laatste nieuwe technieken.

Classic en Sportscars tracht U een uitgebreid gamma aan wagens aan te bieden, wagens die tot in detail werden gecontroleerd en geverifieerd doorheen hun bestaansgeschiedenis.

Wij zijn hoofdzakelijk op zoek naar Duitse sport – en prestigewagens, 4×4, S.U.V. en zelf old-timers.

Wij zijn steeds bereid om binnen deze selectie van voertuigen een offerte te maken voor de overname van uw voertuig, of U nu al dan niet bij ons een nieuw voertuig aanschaft.

Bepaalde criteria zijn van toepassing bij een overname: aantal vorige eigenaars, historiek van het voertuig, opties, afkomst, kilometerstand, technische controle, onderhoudsboekje en/of facturen.

Idealiter komt u met het voertuig naar onze vestiging (op afspraak op het adres Zoniënwoudlaan 155 te Sint Genesius Rode) teneinde u ter plaatse een offerte te kunnen maken.

Wij trachten onze concurrenten een stap voor te zijn door U, in overleg, een degelijke prijs voor Uw voertuig te bieden. Een prijs waarin beide partijen zich kunnen vinden en die ons en U toelaat om een trouw cliënteel op te bouwen.

Indien u niet ter plaatse kan komen kan u ons steeds een uitgebreid dossier overmaken van het voertuig per e-mail.

Door Vinçotte aan een audit onderworpen, gecertificeerd en gecontroleerd. De certificering van de onderneming is zeker een zeer interessant punt, aangezien zo de transparantie van de dienstverlening aan de klant bevestigd wordt dankzij een internationale firma.

De certificering bewijst tevens dat de onderneming in overeenstemming is met de voorschriften en reglementeringen van de sector en dat de vestiging gecontroleerd engeïnspecteerd werd evenals dat de verkoper opgeleid is en advies gekregen heeft. De certificering staat synoniem voor regelmatige controles, kwaliteit en respect voor de consument.

Wij staan ter uwer beschikking voor alle bijkomstige vragen en hopen Uw droom te kunnen realiseren.


James-Oliver Moyses et Julian Zenner
Zaakvoerders